Η Enphase, εμπιστευόμενη την ποιότητα των υπηρεσιών μας, επέλεξε την SolarWay, μαζί με 4 άλλες εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, για να προωθήσει την καιτονόμα τενχολογία της, στο άνοιγμα της στην Ελληνική αγορά. Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα.

Ήδη έχει γίνει η πρώτη εγκατάσταση, στην περιοχή της Βέργας Καλαμάτας, όπου ένα φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 10 kW, χρησιμοποιεί την πλήρη λύση Enphase Energy System περιλαμβάνοντας:

  • 24 μικρο-αντιστροφείς (microinverters) IQ8AC
  • 3 μπαταρίες IQ 3T συνολικής χωρητικότητας 10,5 kWh
  • Σύστημα επικοινωνίας IQ Gateway

Το Enphase Energy System συνδυάζει φωτοβολταϊκά συστήματα, μπαταρίες και λογισμικό σε ένα πλήρες πακέτο, ώστε να μπορείτε να παράγετε, να χρησιμοποιείτε, να αποθηκεύετε και να πωλείτε τη δική σας ενέργεια, μέσω μιας έξυπνης εφαρμογής για κινητά.

Με ένα Enphase Energy System, κάθε φωτοβολταϊκό πλαίσιο διαθέτει το δικό του μικροαντιστροφέα (microinverte)r, συνεπώς, εάν ένα πλαίσιο πέσει σε σκιά ή παρουσιάσει κάποιο σπάνιο πρόβλημα, τα άλλα πάνελ εξακολουθούν να παράγουν ισχύ.

Αυτοί οι μικρο-αντιστροφείς προσφέρουν 25 χρόνια εγγύηση, εώ η μπαταρία της Enphase προσφέρει εγγύηση 15 χρόνια, επομένως είναι ένα σύστημα υψηλής αξιοπιστίας, που σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα για όλη τη διάρκεια ζωής του φωτοβολταϊκού συστήματος.

Η Enphase είναι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ η οποία ξεκίνησε από  το 2006 στην Σιλικον Βάλευ (Silicon Valley) της Καλιφόρνια.  Διαθέτει πάνω από 3.000 άτομά προσωπικό, η οποία κατέχει το 60% της αγοράς οικιακών φωτοβολταϊκών στις ΗΠΑ, το 65% στη Γαλλία και το 40% στην Ολλανδία.

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν πάνω από 3,3 εκατομμύρια συστήματα της Enphase Σε παγκόσμιο επίπεδο με πάνω από 63 εκατομμύρια εγκατεστημένους μικρο-αντιστροφείς (microinverters)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο