Τρία νέα Φωτοβολταϊκά Συστήματα Αυτοπαραγωγής (Net-metering) σε Δημοσίους φορείς, εγκαταστάθηκαν & ενεργοποιήθηκαν από την SolarWay το τελευταίο διάστημα στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα:

  • Στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε επιτυχώς, Φωτοβολταϊκό Σύστημα Αυτοπαραγωγής (Net-metering) ισχύος 20 kWp.
  • Στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πελοποννήσου, στην Καλαμάτα, ενεργοποιήθηκε επιτυχώς, Φωτοβολταϊκό Σύστημα Αυτοπαραγωγής (Net-metering) ισχύος 20 kWp.
  • Στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας εγκαταστάθηκε και ενεργοποιήθηκε επιτυχώς, Φωτοβολταϊκό Σύστημα Αυτοπαραγωγής (Net-metering) ισχύος 8.26 kWp

Πρόκειται για τρία ιδιαίτερα σημαντικά έργα, καθώς πέρα από την εξοικονόμηση ενέργειας και πόρων που προσφέρουν στο Δημόσιο, έχουν και ένα ισχυρό συμβολισμό, σηματοδοτώντας μια δυναμική και καινοτόμα αντίληψη στην διοίκηση του Δημοσίου τομέα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις Διοικήσεις και Διευθύνσεις καθώς και στους εργαζόμενους των παραπάνω δημοσίων φορέων που με καινοτόμο πνεύμα, συμβάλλουν θετικά στην εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού net-metering Solarway
Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού net-metering Νοσοκομείου Καλαμάτας Μεσσηνίας από την Solarway
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο